Dragostea durează trei ani. Divorţul USL

După numeroasele frecușuri și tensiuni din ultimele luni petrecute în interiorul USL, în această seară, Partidul Național Liberal, prin vocea președintelui său, Crin Antonescu, a anunțat ruperea pactului încheiat cu PSD dupa exact trei ani si trei săptămâni. Deasemenea, Antonescu a cerut demisia lui Victor Ponta.

Nu este tocmai potrivit momentul ales de Crin Antonescu pentru a lua o hotărâre atât de importantă pentru viitorul său politic și al partidului pe care îl conduce. Din multe puncte de vedere, gestul său poate fi catalogat ca fiind un gest sinucigaș. Soarele în tranzit în conjuncție cu Neptun poate aduce confuzie în luarea deciziilor, iar Mercur este înca în mers retrograd.

Dizolvare Alianta USL

Anunțul a fost făcut la ora 21:35 iar harta ridicată pentru acest moment este interesantă.  Guvernatorii Ascendentului și Descendentului sunt angulari, Venus pe cuspida casei a IV-a, iar Marte în casa întâi și în aspect unul cu celălalt formând o cuadratură pe semnele cardinale Capricorn – Balanță. Chiar dacă decizia conducerii PNL a fost luată cu un vot “covârşitor”, aș crede că a fost o decizie ușor pripită și luată sub impulsul emoțiilor și al orgoliilor.

Privind tranzitele active din harta natală a lui Crin Antonescu, observ careul în T Pluton-Jupiter-Uranus care îl aspectează pe Marte natal aflat la gradul 10 Balanța.  Iar în progresii, Mercur, guvernator al Soarelui, a intrat undeva în 2013 în mișcare retrogradă în semnul Săgetătorului. Mercur natal, intrat în mișcare retrogradă în progresii, are ca efect o oarecare dificultate a nativului în comunicare și negociere.

Crin AntonescuAfirmația lui Ion Cristoiu din această seară, potrivit căreia Crin Antonescu “pare un Traian Basescu mai tânăr și mai citit” poate fi un adevăr neverosimil acum dar foarte credibil în viitorul apropiat.

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s