Echinocţiul de Primăvară

PrimavaraAstăzi ziua este egală cu noaptea, Soarele intră în semnul Berbecului marcând astfel începutul primăverii astronomice.
Am ridicat harta pentru București, momentul echinocțiului este seara la ora 18:57. Prin urmare, copiii născuți azi 20 martie înainte de această oră, astrologic sunt nativi Pești.
Aruncând o privire pe hartă observ că ascendentul este în semnul Balanței cu întreaga cruce cardinală formată din Marte-Pluton-Uranus-Jupiter așezată angular, puternic, în casele 1-4-7-10. Se anunța o primăvară energică mai cu seamă pentru semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Schimbări, uneori bruște, răsturnări de situație, revolte.

Echinoctiul de PrimavaraLuna este slăbită de poziția în semnul Scorpionului aplicând la o conjuncție cu malefica Saturn tocmai în casa a II a a resurselor. Nu m-ar mira să văd anunțate tăieri, ajustări de salarii. Scumpiri au fost deja anunțate, una din ele, mărirea accizei la combustibil va intra în vigoare de la întâi aprilie.

Politic, cred că alegerile pentru europarlamentare din luna mai vor defini climatul politic până la alegerile pentru președinte din toamnă, adică deabia dupa Europarlamentare se va ști cine pentru ce partid va candida și împotriva cui. Însă ne putem aștepta la alianțe și candidați surpriză.

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s