Venus în Gemeni. În harta natală

Jucăușă și copilăroasă, iubește conversațiile plăcute, ușoare. Este sufletul petrecerilor, așa că o putem întâlni în mijlocul ringului de dans unde deja s-a împrietenit cu o mulțime de necunoscuți. În dragoste fuge de emoțiile puternice, privind iubirea mai degrabă ca pe un șotron în căsuțele căruia țopăie cu plăcere. Urăște plictiseala și monotonia, flirtează cu plăcere și iubește în mod suprem libertatea pe care o pretinde partenerului, dar o și oferă în aceeași măsură.

Venus  in Gemeni

Iată manifestarea Zeiței iubirii în semnul Gemenilor. Aici, aceasta își exprimă dragostea prin comunicare și prietenie. De aceea, cei care o au pe Venus în acest semn sunt persoane carismatice, prietenoase și jucăușe. Niște copii mari și inocenți. Curioși, vor să știe totul despre orice. Dușmanul lor cel mai mare este rutina. Cam inconstanți în dragoste, ar spune unii. Asta nu înseamnă că sunt incapabili de relații de durată, însă își doresc mereu noutate, chiar dacă aceasta vine de la partenerul stabil al acestora. Venus în Gemeni este actrița la cărei spectacol trebuie să jucați și voi destul de des.

Vă invit să citiți despre ce reprezintă Venus din perspectivă astrologică, cât și despre manifestarea acesteia în cele douăsprezece semne, în articolul pe care l-am scris recent pentru revista Astrele. Pentru care nu își cunosc poziția natală a planetei Venus, Dan Ciubotaru oferă pe pagina sa un calcul gratuit al astrogramei, trebuie doar să introduceți data și ora nașterii.

Venus vizitează anul acesta semnul Gemenilor începand cu 23 iunie, iar călătoria acesteia va dura douăzeci și șase de zile, până în ziua de 18 iulie când va bate la ușa tradiționalistului și domesticului Rac.

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s