Superficiala la plimbare. Tranzitul planetei Venus prin semnul Gemenilor

Venus poposește în semnul Gemenilor pe 23 iunie, semn în care va călători până în ziua de 18 iulie, înlesnind comunicarea lejeră, suplă, călătoriile și distracția, discuțiile despre orice – chiar bârfa, flecăreala, dar și flirtul. Dansează într-o cuadratură rapidă cu Neptun pe 29 iunie, deci atenție la o posibilă seducție înșelătoare, dar și speranțe năruite odată ce aspectul se desface. Se întâlnește prietenos cu Uranus pe 7 iulie favorizând distracția și surprizele plăcute. Îl ia de mână și pe Marte în ziua de 13 iulie, a doua zi după Luna plină, când hotărăsc să se închidă în dormitor pentru o întâlnire amoroasă îndelung așteptată.

Venus in GemeniPe durata acestui tranzit suntem predispuși să legăm cu ușurință prietenii, să socializăm, mai pe scurt, să ieșim “în lume” și să ne bucurăm de compania celorlalți. Cum spuneam și mai sus, urmează aproape patru săptămâni benefice călătoriilor, petrecerilor de orice fel, plăcerilor copilăroase și bunei dispoziții.

Indiferent de semnul unde se află Venus în harta natală, tranzitul Doamnei Venus prin semnul Gemenilor nu este un moment bun pentru a lua hotărâri majore sau de a da vreun ultimatum, mai ales în ceea ce privește dragostea. Flexibilitatea și atitudinea lejeră, ușor superficială chiar, vor fi câștigatoare.

La capitolul dragoste, se pot înfiripa idile neașteptate dar cu șanse restrânse de trăinicie. O întâlnire neașteptată a unui amor din trecut e posibilă. Pentru cupluri în schimb, se anunță o vreme numai bună pentru distracție și relaxare.

 

 

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s