Hrană inimii. Luna nouă din 27 iunie

Este un moment foarte bun pentru a sădi sămânța unui proiect viitor – vom avea inspirație, idei inedite și mai ales dorința de transformare și schimbare având ca punct final evoluția noastră, scriam despre Luna nouă care s-a petrecut ieri la ora 11:08 dimineața în semnul Racului.

Momentul Lunii noi este unul de repaus, de reflecție, de respirație iar semnul Racului este asociat cu mama, căminul, cuibul, locul pe care îl numim “acasă”. În plus, Racul reprezintă sentimentele și nevoile primare ale unui individ. Așadar, această Lună nouă este un moment oportun de a ne evalua nevoile cele mai intime ale inimii și sufletului – ce anume aduce împlinire cămării tainice a ființei noastre – și de a le împlini afirmând o dorință, o aspirație în acest sens. Trigonul pe care Luna nouă îl formează cu Neptun aflat în Pești înlesnește imaginația, altruismul, speranțele, visarea. Aduce în prin plan iubirea necondiționată, căldura sufletească, tandrețea, candoarea, gingășia.

Luna noua 27 iunie

Avantajate pentru următoarele patru săptămâni rămân semnele de apă – Racii, Scorpionii și Peștii dar pot beneficia cu folos de această lunație deopotrivă Taurii și Fecioarele. Capricornii sunt provocați să-și înlăture inhibițiile atunci când vine vorba de sentimente. Pentru semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) și cele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) rândurile mele par nepermis de siropoase și total lipsite de motivație și de sens. Însă, chiar și aceștia au nevoi emoționale, pe care, cu mai multă însuflețire, cu mai puțină logică și detașare, acum au o șansă de a le împlini.

Balcic. Ingrid

Prin urmare, următoarele patru săptămâni sunt prielnice pentru a ne întoarce la noi “acasă”, fără egoism, ba dimpotrivă, cu multă dragoste. Această Lună nouă mi-a amintit ce-mi spune, din când în când, un om drag mie : Dacă nu ai timp să te iubești pe tine, de unde răgaz să-i îngrijești pe ceilalți?

În fotografie, Palatul Reginei Maria de la Balcic pe care cu drag îl numea The Quiet Nest (Cuibul liniștit). Foto: © 2014 Ingrid Panaitiu, Toate drepturile rezervate.

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s