Dragoste şi limonadă. Astrele săptămâna aceasta

Săptămâna care începe azi se anunță a fi un melanj promițător de soare cu nori –  formațiuni noroase pentru că avem de clarificat o mulțime de situații încâlcite în care ne-a pus mersul aparent retrograd al lui Mercur din ultimele trei săptămâni și soare deoarece, odată limpezite apele comunicării, ne putem bucura de vară și cu încredere, de vacanță.

Dragoste si limonada - princepsastrology.wordpress.com
Luni suntem sub influența cuadraturii Venus – Neptun, aspect activ încă de săptămâna trecută. Superficiala zodiacului, Venus, în tranzit prin semnul Gemenilor, se întâlnește într-un aspect tensionat cu Neptun, regele iluziilor, producând inflație pe tărâmul așteptărilor nerealiste. Luna, în plimbare prin Leu, pune paie pe foc, însuflețind-o pe jucăușa Venus cu încredere și optimism. Iluzorii, de data aceasta. În a doua parte a săptămânii, când tranzitul se desface, (re)învățam că nu orice metal strălucitor este aur. Așadar, dacă puteți, amânați pentru câteva zile semnarea unor contracte, luarea unei decizii importante. Cât despre promisiuni: încercați nici măcar vouă să nu vă promiteți ceva.

Marți, Mercur se rotește înapoi pe-un picior și devine staționar direct anunțând că urmează să-și reia mersul înainte. Este o zi vulnerabilă pentru comunicare, mă gândesc că n-ar fi rău să mai amânați cu cel puțin o zi confruntările verbale. De fapt, mișcările lui Mercur atunci când face pasul înainte sau înapoi – staționar retrograd și staționar direct – sunt momentele cele mai vulnerabile din ciclul retrogradării planetei comunicării.
Miercuri și Joi, Luna, aflată în Fecioară, se însoțește pozitiv cu Soarele ce parcurge aceste săptămâni semnul Racului. Este momentul să facem primii pași în realizarea proiectului la care ne-am gândit la momentul Lunii Noi din 27 iunie. Iar Jupiter, aflat în exaltare în Rac, își menține aspectul de cuadratură cu axa nodurilor lunare. Este o întâlnire cu destinul nostru dar și un moment de validare și de examinare a siguranței de sine, așa cum frumos explică Dan Ciubotaru.

Ziua Americii o sărbătorim cu opoziția anuală a Soarelui cu stăpânul tenebrelor, Pluton, aflat în Capricorn. Putem asista la câteva lupte pentru impunerea voinței și câștigarea puterii, sau putem fi chiar noi protagoniștii unei scurte dar sănătoase confruntări pentru acapararea autorității. Totuși ar fi păcat să vă consumați energia în confruntări sterile. Se pot ivi idei și circumstanțe care ne fac să lăsăm în urmă ceva vechi care nu mai funcționează pentru a permite noului să între în viața noastră.

Sfârșitul de săptămână ne pune față în față cu o dilemă: cum să ne afirmăm independența și în același timp să le facem pe plac celor cu care interacționăm. Soarele își începe confruntarea cu Uranus, iar Luna, intrată acum în Balanță, le trimite salutări ambilor, mânată, cum spuneam, de independență, dar o iubitoare de armonie prin excelență. Soarele formează cu Saturn un aspect pozitiv ce predispune la maturitate, așa că, deși vor fi câteva scântei, unele evenimente neprevăzute chiar, sper sa fim și martorii multor surprize plăcute.

O săptămâna frumoasă tuturor!

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s