Bun venit 2015!

La mulți ani în 2015! Vă doresc un an bun și frumos!

Joy2Mulțumesc tuturor celor care mă citesc și datorită cărora colaborarea mea cu Revista Catchy merge înainte și în acest an. Nu există motivație mai mare și mai frumoasă să scrii, ca aceea că sunt oameni care-ți așteaptă rândurile.

Vă invit așadar, la fiecare început de săptămână, să vedem cum e vremea în cer. Însă, vă reamintesc de puterea liberului arbitru care modelează cursul vieții fiecăruia dintre noi. Și nu doar puterea liberului nostru arbitru, dar și cea a celor cu care ne petrecem viața sau a celor care iau decizii în numele nostru.

Am scris acum mai bine de o săptămână cum se arată vremea în 2015 pentru fiecare semn zodiacal. Horoscopul acestui an, pe înțelesul tuturor. Dacă vă cunoașteți Ascendentul, bine ar fi să citiți întâi la semnul acestuia. Am punctat doar evenimentele importante, întregul an este mult mai complex. Vom desface filă cu filă anul 2015 în în fiecare luni dimineață în Revista Catchy.
Vă redau aici fraza de început pentru fiecare semn în parte:

Soare și Ascendent în Berbec – Vântul schimbării continuă să sufle cu putere pentru voinicii zodiacului și în primele trei luni ale acestui an.

Soare și Ascendent în Taur – Taurii au scăpat de strânsoarea simțită în parteneriate pe care Saturn a impus-o de la sfârșitul anului 2012.

Soare și Ascendent în Gemeni – Gemenii au de furcă cu ce au aceștia mai drag: comunicarea – verbală ori scrisă, integrând aici gândirea și filozofiile de viață.

Soare și Ascendent în Rac – Sensibilii zodiacului, Racii, sunt cel de-al doilea semn cardinal pornit acum doi ani în vreo cruciadă personală la finalul căreia încă nu au ajuns.

Soare și Ascendent în Leu – Lapte și miere au rezervat cerurile pentru aceștia. Le poartă noroc Jupiter cei îi răsfață până la începutul lunii august, când mai au vreme să investească în imaginea lor.

Soare și Ascendent în Fecioară – Feriți de frământarea cosmică destinată colegilor cardinali, Fecioarele sunt protejate de Jupiter până la începutul lunii august, timp în care se pot retrage pentru a lucra cu propriul suflet.

Soare și Ascendent în Balanță – Grațioasele Balanțe fac slalom printre provocări și greutăți aproape întregul an (mai intens în prima jumătate), însă îl au aliat pe Jupiter.

Soare și Ascendent în Scorpion – Scorpionii au încheiat la sfârșitul anului trecut lupta cu ei înșiși pe care Saturn i-a provocat să o ducă.

Soare și Ascendent în Săgetător – (Re)educarea și responsabilizarea sunt temele cu care au de-a face Săgetătorii până la sfârșitul lui 2017.

Soare și Ascendent în Capricorn – Perseverenții zodiacului, Carpicornii, luptă pe frontul transformării personale de când Pluton s-a făcut comod în casa lor acum câțiva ani.

Soare și Ascendent în Vărsător – Nonconformiștii zodiacului au scăpat de presiunea la care a încercat să-i supună Saturn, călător prin tărâmul carierei.

Soare și Ascendent în Pești – Sirenele horoscopului, Peștii, înoată și în acest an alături de Neptun, stăpânul lor, în vizită prelungită la ei acasă.

Continuarea aici:

Drum drept și însorit!

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s