Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2015. Scorpionul, acest baubau al zodiacului

Curaj, iubire şi tandreţe – melanjul fermecător al acestei săptămâni, asemenea unui roman din epoca romantică. Căci ce iubire e aceea fără de tandreţe şi ce vitejie se naşte lipsită de iubire?

Horoscopul acestei săptămâni, dragilor! Ne pregătim de voiajul micii benefice, Venus, în semnul de domiciliu al Lunii, Racul, începând de joi 7 mai. Continuarea, aici:

Despre cum va arăta în detaliu fiecare zi a săptămânii, vă aştept pe Facebook

S-a scris foarte foarte mult despre Luna Plină petrecută azi dimineaţă, mai mult decât despre eclipsele de acum câteva săptămâni, mai mult decât despre cuadratura Uranus-Pluton.

Vă spun un secret: nu a fost nimic special în această opoziţie Lună-Soare. Nu a fost SuperLună, nu a fost eclipsă. A fost o Luna Plină şi atât. Intensă foarte probabil, dar deloc purtătoare de necaz. S-a petrecut în Scorpion, acest baubau, acest Vlad Ţepeş al zodiacului. adevar-minciuna-scorpion-teamaDoar cuvântul în sine – Scorpion –  atrage şi se pare că vinde bine şi face audienţă foarte bună. Semnul Scorpionului are un renume adesea înfricoşător, incită şi sperie deopotrivă. Există tendinţa de a crede că orice configuraţie astrală ce se petrece în Scorpion, sau include măcar vreo codiţă de Scorpion, cum ar fi Marte sau Pluton în diverse aspecte, este o mare tragedie mondială de care e musai să aflăm şi cu puţină grijă, să ne ferim. Iar pentru a pune în alertă cititorii, unii autori de articole pun titluri încărcate de dramă: “atenţie! ce îţi rezervă luna plină din scorpion”, “toate zodiile sunt afectate”. Oh, my God!

Prin urmare, a fost Luna Plină azi dimineaţă. În Scorpion. Acum ne putem întoarce la treburile noastre.

Săptămână cu soare vă doresc!

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s