Venus în Rac 8 mai – 5 iunie 2015

Răsfăţata acestei săptămâni este, fără îndoială, Venus. A începul călătoria în Rac ieri, 8 mai şi va schimba condurii pe 5 iunie, când va bate la poarta Leului. Acolo va avea un sejur îndelungat (5 iunie-8 octombrie), Leul este semnul în care Venus va retrograda în acest an.

Venus în Rac 8 mai – 5 iunie 20151863 Alexandre Cabanel – The Birth of Venus

Am scris pe scurt despre Venus în Rac la începutul săptămânii şi totuşi parcă nu a fost suficient: Venus se simte bine în semnul de domiciliu al Lunii. Este în trigon cu exaltarea sa din Peşti şi în sextil cu domiciliul din Taur (semnul de exaltare al Lunii). E adevărat, formează o cuadratură cu cel de-al doilea semn de domiciliu, Balanţa. În Balanţă, Venus are ocazia să găsească armonia, să ne amintim că semnul Racului este punctul cel mai înalt pe harta Soarelui în Balanţă, anume locul unde Balanţa îşi poate împlini pe deplin potenţialul.

Prin urmare, se cade să o cinstim cum se cuvine: despre cum exteriorizează iubirea, ce dansuri porneşte cu celelalte planete în această călătorie de patru săptămâni, dar şi ce are de oferit fiecărui semn în parte, vă invit să citiţi în Revista Catchy 🙂

P.S. Venus în Rac este articolul cu numărul 50 scris pentru Revista Catchy.

Mulţumesc celor care mă citesc 🙂

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s