Simona nu a fost la Roland-Garros

Din păcate, parcursul Simonei Halep la Roland-Garros s-a oprit astăzi, în turul al doilea 😦 A avut-o adversară pe Mirjana Lučić-Baroni, o jucătoare de 33 de ani care a mai învins-o pe Simona anul trecut, în turul trei, la US Open.

simona-halep-tranzit-saturnCa şi CTP, nu ştiu ce să spun. Nici măcar explicaţii astrologice nu reuşesc să găsesc prea multe. Pe lângă tranzitele de care am scris luna aceasta şi care nu mai sunt la orb exact, azi nu existau configuraţii foarte importante care să-i fi pus Simonei piedici în joc.

Nu am văzut-o pe Simona Halep. Azi am văzut o jucătoare lentă, greoaie, vulnerabilă şi nepregătită mental. De fapt, tot la echilibru mental ne întoarcem, acolo e problema de ceva timp şi nu, nu a fost rezolvată.

Unda de reproş din acest text e înşelătoare, la fel ca tranzitele acestei săptămâni. Îmi pare atât de rău pentru eşecul de azi al Simonei, de parcă aş fi pierdut eu.

Prin urmare, trag concluzia că tranzitul lui Saturn, încă activ să spunem, dar cu efect semnificativ redus, a creat un complex pe care Simona nu l-a depăşit. E o bubă acolo şi trebuie vindecată. Vorba lui CTP, a căzut într-o groapă. De neîncredere. Şi are nevoie de ajutor pentru a ieşi din negrul complexului de inferioritate.

M-am uitat la tranzitele de azi şi am găsit câteva puncte mediene ce formează conjuncţii cu harta natală a Simonei.

Punctul median între două planete combină energia acestora şi acţionează asemenea unui tranzit. Iau în calcul doar conjuncţiile la orb exact si doar semnificatorii care contează pentru Simona, anume Marte şi Jupiter. Aşadar avem:

Soare/Saturn = Jupiter 3`29` Fecioară –  lipsa entuziasmului şi o dificultate în a crea şi menţine o stare de încredere personală

Venus/Pluton = Marte 18` Balanţă – nesiguranţă

Iar la ora meciului Luna în tranzit era în conjuncţie cu punctul median Marte/Jupiter din tema Simonei:

Luna 25` Fecioară = Marte/Jupiter – vulnerabilitate, emoţii fluctuante, moleşeală fizică

Iau o pauză de Simona. Până la următorul turneu la care va participa, Birmingham 15-21 iunie. Apoi urmează Wimbledon, unde Simona s-a accidentat nedrept anul trecut şi a părăsit competiţia în semifinală după meciul cu Eugenie Bouchard.

Sper că până la Wimbledon se va produce o schimbare. De atitudine, poate şi de antrenor.

Advertisements

Leave a replay

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s