About me

Bine ați venit!
Mă numesc Ingrid și vă invit să vorbim despre astrologie.

Acest blog s-a născut la provocarea prietenilor și cunoștințelor. Încântați de interpretările mele, dar și de sugestiile făcute – fie că era vorba de harta lor natală, de compatibilitatea cu o altă persoană sau de prognoza perioadei care urma – aceștia m-au încurajat să împărtășesc din experiența mea și celor care nu mă cunosc personal.

Pe lângă studiul autodidact, mă bizui pe intuiție și am convingerea că Dumnezeu îmi ghidează fiecare interpretare astrologică. Nu am soluții miraculoase, nu fac ritualuri și nu lucrez cu poțiuni magice. Însă încerc întotdeauna să găsesc partea pozitivă a unei situații, oricât de neplăcută și complicată ar fi aceasta.

Nu sunt astrolog. Nu cred că astrologia e o meserie. Cum nu există meseria de cititor pentru cei pasionaţi de lectură, nu cred că există cea de astrolog, chiar dacă aceasta este înscrisă în catalogul meseriilor pentru a avea o acoperire legală în cazul consultaţiilor plătite.

Nu prezic viitorul, nu dezvălui secrete.

Ne aflăm în secolul 21 iar umanitatea are mai mult ca niciodată liber arbitru. Evoluţia ştiinţei în ultima sută de ani face ca omul să dispună nu doar de voinţă dar şi de posibilităţi: calitatea vieţii a crescut, o mulţime de boli sunt azi vindecabile, călătoriile nu mai durează săptămâni la rând iar războaiele nu mai sunt o ameninţare în cea mai mare parte a globului. Nu la fel stăteau lucrurile acum câteva sute de ani ori în antichitate. Din acest motiv, astrologia nu cred că mai este o metodă de predicţie ci mai degrabă o unealtă de îmbunătăţire a calităţii vieţii. Un antrenor personal, o analiză SWOT: ne arată punctele forte, vulnerabilităţile, oportunităţile, pericolele.

Cred cu tărie că avem dat de Dumnezeu o măsură deloc neglijabilă de liber arbitru, prin urmare acțiunile noastre sau ale celorlalți asupra noastră sunt poate uneori previzibile, dar niciodată sigur de anticipat. Cred deasemenea că fiecare dintre noi are un destin în viață dinainte stabilit. Un culoar destinat și predestinat pe care mergem, așa cum frumos a spus la un seminar Mihaela Dicu. Astrologia oferă sugestii în împlinirea acestui destin, arată calea mai ușoară.

Numele paginii mele vine de la steaua fixă Princeps, aflată în conjuncție (apropiere) cu Soarele din tema mea natală. Este considerată o stea norocoasă cu influență mercuriană și saturniană care înlesnește studiul și cercetarea.

Scriu pentru Revista Catchy, unde în dimineața fiecărei zi de luni vă prezint cum e vremea în cer cu horoscopul săptămânii în curs.

 

Cu drag,

Advertisements